Dennver: când entuziasmul şi experienţa fac casă bună!

Cât de frumos poate fi un sfârşit de săptămâna în care îţi propui să faci o fapta bună împreună cu colegii de serviciu! Prietenii noștri de la Dennver ar putea să spună cel mai bine. Specialişti în construcţii şi instalaţii, aliaţii meşterilor din Cluj-Napoca şi localităţile din apropiere, au venit sâmbătă cu forţe proaspete pe şantierul Habitat for Humanity Cluj de la Jucu, să ajute pentru a doua oară la acest proiect. S-au pus pe treabă şi au reuşit să finalizeze o grămadă de “căpriori” pentru acoperiş, au reuşit să placheze pereţi cu OSB, să finiseze interioare şi să pregătească terenul pentru instalarea curentului într-o casă. Echipă pricepută şi unită, voluntarii Dennver ne-au surprins venind într-o formulă extinsă, alături de furnizorul Weber, unul dintre liderii mondiali în producerea de mortare.

„Experienţa avută cu Habitat for Humanity Cluj a fost una specială încă de anul trecut, atunci când am participat pentru prima oară pe şantier alături de colegii mei. Anul acesta, în ciuda faptului că a plouat toată ziua, spiritul de echipă şi dorinţa de a face o faptă bună au avut câştig de cauză. Prin implicarea noastră dorim să promovăm ajutorul reciproc şi prin puterea exemplului să convingem şi alte firme clujene să se implice în dezvoltarea comunităţii noastre. Sperăm să putem repeta experienţa şi în anii ce urmează!”

Szász Árpád, Manager Marketing la Dennver.

Chiar dacă vremea a fost în mare parte potrivnică, ziua fiind una zbuciumată de ploi şi vânt, şantierul a răsunat de sunetul fierăstraielor sau al ciocanelor, semn că atunci când îţi pui talentul şi energia în slujba unor cauze nobile, absolut nimic nu poate să îţi mai stea în cale.

Prin sprijinul companiei Dennver ne-am apropiat mai mult de rezultatul final al proiectului şi anume construirea a 16 locuinţe în Jucu de Sus. Fiind colaboratori cu tradiţie, ne-au reamintit că solidaritatea şi generozitatea umană sunt semnele cele mai clare ale unei societăţi sănătoase.

Mulţumim Dennver!

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment