Mulțumim 100% pentru 2%

În primele luni ale anului 2017, sute de oameni au ales să fie alături de familia Buza și au contribuit la ridicarea viitoarei locuințe a acestei familii, direcționând spre asociația noastră 2% din impozitul plătit deja statului în anul 2016.

Vă mulțumim tuturor, în numele voluntarilor care acum lucrează la construcția unei locuințe pentru familia Buza în comunitatea Britta Sofia din Jucu, dar mai ales vă mulțumim în numele acestei familii de oameni muncitori, care pentru prima dată în viață va putea spune, cu adevărat: „am ajuns Acasă!”.

Din cauza modului de funcționare a sistemului 2% (formularele se pot depune atât la noi, cât și direct la Finanțe), nu putem ști deocamdată numărul precis al susținătorilor și nici sumele oferite – acestea sunt calculate de autorități abia în perioada următoare și virate către noi pe parcursul următorului an. Însă oricât de puțin sau de mult ar reprezenta 2% din impozitul pe venit, pentru familia care va ajunge acasă acest ajutor înseamnă totul!

Așadar, vă mulțumim 100% pentru ajutorul oferit – iar dacă ați direcționat până în 25 mai 2% din impozit către noi, însă nu ați primit un email de confirmare și mulțumire de la noi, vă invităm să vă înscrieți la newsletter, pentru a vedea cum fiecare bănuț e pus la treabă pe șantierul nostru!

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment