Cu ajutorul tău, am ajuns Acasă!

Dragii noștri,

Ați investit timp și ați donat fonduri pentru ca tot mai mulți clujeni să aibă o locuință simplă, dar decentă, care să nu devină o povară financiară. În numele familiilor care au beneficiat de susținerea voastră, vă mulțumim! Oameni ca voi ne-au dat încrederea de a face astăzi un pas important: asociația Habitat pentru Umanitate își va continua activitatea independent, renunțând la colaborarea cu rețeaua Habitat for Humanity International.

Noul nostru nume este asociația PRIMA DATĂ ACASĂ. Inspirat din bucuria pe care ne-o transmit familiile atunci când șantierul devine „acasă”, iar ele trec pentru prima dată pragul spre un viitor incomparabil mai bun, noul nume reflectă principala noastră misiune. Asociația Acasă va acționa în continuare pentru a atrage atenția asupra nevoii de locuințe sociale și a construi cât mai multe asemenea case simple și accesibile.

Continuăm drumul nostru ca organizație independentă, însă nu singuri. Avem noi parteneri internaționali, precum organizația YouthBuild, și am demonstrat capacitatea de a parteneria cu companii sau autorități locale în proiecte de amploare.

Dacă ați ales să ne susțineți printr-un contract de debit direct, nu trebuie să faceți nimic în plus: partenerii noștri de la ARC (Asociația pentru Relații Comunitare) vor asigura continuitatea contractelor.  Dacă alegeți donații punctuale, este posibil să vedeți în următoarele săptămâni că acestea sunt direcționate către „asociația Habitat pentru Umanitate Cluj”, denumirea veche, până la finalul procedurilor de înregistrare juridică a denumirii noi.

Pentru voluntarii noștri, este un moment al ideilor noi, al proiectelor aflate la start și al entuziasmului pentru un nou drum: vă invităm să ne (re)descoperiți și să fiți printre oamenii care schimbă în bine comunitatea din care fac parte.

Vă mulțumim tuturor pentru susținere și pentru încredere! Împreună, suntem convinși că putem ajuta tot mai mulți oameni să ajungă PRIMA DATĂ ACASĂ.

Alexandre Combeș
coordonator programe