Angajăm muncitori în construcții

Tip de angajare: Perioadă nedeterminată

Normă: Întreagă 8h/zi, 5 zile pe săptămână

Nivel carieră: necalificat

Subordonare: Coordonator șantier, șef de echipă

Domeniu de activitate: Non-profit, Construcții

Localizare: Habitat for Humanity Cluj

Posturi disponibile: 8

Habitat for Humanity Cluj construiește, renovează și reabilitează cu și pentru familii care locuiesc în situații dificile. Din 1999, a asistat 572 de familii, respectiv 1.155 de persoane prin programele de construcții, renovări și reabilitări, prin construirea a 88 de locuințe în 7 comunități și prin renovarea, reabilitarea și izolarea termică a 371 de locuințe. Mai mult, peste 4.500 de voluntari locali și internaționali au lucrat pe șantierele Habitat for Humanity Cluj.

Descriere pe scurt a postului:

Muncitorii în construcții vor fi responsabili cu renovarea unui centru comunitar și construcția a 12 apartamente în două locații diferite, sub supravegherea coordonatorului de șantier și al inginerului în construcții.

Cerinţe:

• Persoană responsabilăși pozitivă
  • Experiență anterioară constituie un avantaj

Aplicații:

Puteți trimite un CV prin mail pe info@habitatcluj.ro, cu subiectul „muncitor în construcții” sau să-l aduceți la biroul nostru. Informații la telefon: 0264 42 53 53

Termen limită de depunere a aplicațiilor: 17 iunie 2016.