Contractăm servicii de web development pentru platforma CORE [ATRIBUIT]

Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ deschide o procedură de selecție competitivă de oferte pentru servicii de web design & development (dezvoltare și design web), în vederea realizării unei platforme complexe de fundraising online, adaptate nevoilor sectorului ONG autohton, care să ofere donatorilor o experiență superioară și să asigure un maxim de transparență cu privire la proiectele în care sunt cheltuite fondurile încredințate. Obiectivul face parte din proiectul „C.O.R.E. – Consolidare online a resurselor prin engagement”, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin intermediul Active Citizens Fund România.

Pe scurt, proiectul vizează integrarea CMS-ului WordPress cu platforma de donații GiveWP (inclusiv funcțiile acesteia avansate, precum integrare cu Salesforce, implementarea de donații recurente etc.) într-un design modern și un cadru care să asigure o mentenanță facilă, portabilitate și compatibilitate în viitor cu noi versiuni ale celor două platforme (WordPress, GiveWP). Înainte de a depune o ofertă, vă rugăm să descărcați și să consultați documentul cu privire la specificațiile tehnice.

Contractorul selectat va lucra în colaborare cu personalul asociației, sub coordonarea unui contractant extern selectat separat, care va avea rolul de Product owner și va urmări respectarea termenelor limită și a specificațiilor tehnice, astfel încât proiectul să poată fi livrat în timp și în buget, cu respectarea specificațiilor calitative.

Calendar:  Activitatea de dezvoltare software va avea loc în lunile noiembrie și decembrie 2022, cu servicii de mentenanță, rezolvare de eventuale bug-uri și upgrade-uri până în mai 2023.

Pentru ofertare:  Vă rugăm să trimiteți ofertele dv. la adresa [email protected] până la data de 7 octombrie 2022. Înainte de a depune o ofertă, vă rugăm să descărcați și să consultați documentul cu privire la specificațiile tehnice.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.