Proiectare și autorizare atelier C.O.R.E. [ATRIBUIT]

Ca parte a proiectului „C.O.R.E – Consolidare online a resurselor prin engagement”, asociația PRIMA DATĂ ACASĂ urmărește construcția unei clădiri care va funcționa ca atelier meșteșugăresc și va permite activități de prelucrare manuală a lemnului folosit în programul său de construcție non-profit. Prima etapă este proiectarea și solicitarea autorizațiilor necesare construcției.

Servicii solicitate: elaborarea documentației tehnice pentru autorizarea lucrărilor de construire a obiectivului „ATELIER C.O.R.E”

Pot trimite oferte pentru acest serviciu arhitecții cu drept de semnătură la Ordinul Arhitecților din România, care doresc să contribuie la consolidarea și dezvoltarea unui program de construcții non-profit pentru familii cu venituri mici, prin proiectarea unui atelier care va permite organizației să prelucreze lemnul necesar construcțiilor inclusiv în perioada de iarnă, va permite desfășurarea unor activități de instruire pentru grupuri de persoane (precum voluntarii organizației), într-o clădire integrată în peisaj, cu respectarea normelor de urbanism.

Pentru ofertare: Vă rugăm să trimiteți ofertele dv. la adresa [email protected] până la data de 15 iunie 2022.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.