str. Năsăud nr. 22 sc. A ap. 7, Cluj-Napoca, Romania
DUCEM SĂNĂTATE LA SATE
ALĂTURI DE WALKING MONTH
Participă la Walking Month, concursul din care toată lumea câștigă: tu vei câștiga sănătate și premii, iar mii de oameni din satele Clujului vor avea parte de acces mai bun la servicii medicale.
În satele din jurul Clujului, există cabinete medicale  care se încălzesc cu sobe cu lemne, unde e prezentă igrasia sau instalațiile electrice sunt cel puțin depășite. Ajută-ne să le renovăm și să ajutăm medicii de familie să ofere servicii  tot mai bune, inclusiv vaccinuri, în condiții civilizate!

 

Soluția? Participă la Walking Month, concursul caritabil prin care strângem fonduri pentru renovarea cabinetelor medicale de la țară. E pur și simplu un concurs de mers pe jos: din 13 septembrie în 12 octombrie, vei încerca să faci pași cât de mulți, mergând pe jos în timpul activităților tale zilnice, în echipe de 4 persoane, alături de prieteni sau colegi.

Lasă mașina acasă, urcă pe scări în loc să iei liftul și pornește în plimbare cu familia prin parc: sunt tot atâtea posibilități de a fi mai în formă!

Organizat anual de Betfair Romania Development, în parteneriat cu Banca Transilvania, Walking Month este un concurs din care toată lumea câștigă:

  • Dacă te înscrii, vei câștiga sănătate pentru tine, adoptând un stil de viață mai activ, într-o competiție provocatoare și interesantă, alături de mii de oameni
  • Ai șansa să câștigi unul din premiile concursului – de la cine festive la produse cosmetice și vouchere de cumpărături!
  • Vei ajuta asociația PRIMA DATĂ ACASĂ să ofere acces mai bun la servicii medicale pentru mii de oameni care trăiesc la țară: 100% din taxele de înscriere vor finanța proiectul „Ducem sănătate la sate”, organizat în parteneriat cu Asociația Medicilor de Familie Cluj.
0
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.