str. Năsăud nr. 22 sc. A ap. 7, Cluj-Napoca, Romania

Am depus raportul pe 2018!

Toți membrii asociației PRIMA DATĂ ACASĂ se întâlnesc odată la 12 luni pentru a aproba Raportul Anual pentru anul precedent. Sună plictisitor? 🙂

Pentru noi, acest prilej este unul de reîntâlnire între voluntari și echipa executivă, între membrii Adunării Generale care nu au avut ocazia de a se vedea în cursul acțiunilor de voluntariat și de împărtășire a ideilor care ne pot ajuta să mergem înainte spre o lume în care fiecare om are o locuință care să îl protejeze cu adevărat.

Raportul Anual este un document foarte important pentru organizație, pentru că rezumă rezultatele anului precedent. Îl considerăm un instrument esențial pentru transparența în raport cu donatorii noștri, fie ei oameni sau persoane juridice, pentru că prin intermediul său arătăm modul de cheltuire responsabilă a resurselor ce ne-au oferit încredințate. Munca începe de la întocmirea bilanțului contabil, care este apoi reverificat de un cenzor extern, înainte de a fi inclus în Raportul Anual alături de descrierea activităților și programelor din anul încheiat.

Adunarea Generală din 20 aprilie 2019 a aprobat Raportul Anual pe 2018, care va fi publicat pe site, în format electronic, alături de toate documentele similare din arhiva noastră.

0
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.