Echipa Ecolor se întoarce în comunitatea Britta Sofia

Partenerul a cărui contribuție a fost esențială pentru a putea începe construcția comunității Britta Sofia de la Jucu, compania Ecolor, s-a reîntors în comunitate pentru a ne ajuta să continuăm proiectul!

Angajații Ecolor au dublat contribuția companiei lucrând ca voluntari la construcția celui de-al 10-lea duplex de la Jucu, locul pe care două familii îl vor numi „ACASĂ”. Duplexul conține un apartament de aproximativ 55 de metri pătrați, pentru o familie cu doi părinți și copii, precum și o garsonieră de 37 de metri pătrați, pentru o familie mono-parentală, respectiv o mamă care își crește singură cei doi copii.

Echipa Ecolor a lucrat timp de o zi întreagă pentru ca și această căsuță să fie mai aproape de finalizare: voluntarii au montat polistirenul folosit în exterior ca izolație, iar la interior au lucrat la montajul de plasă și vată minerală folosite pentru izolația termică și fonică. Pricepuți și cu mult spor în muncă, până la finalul zilei ne-au ajutat să construim cât am fi reușit singuri într-o săptămână întreagă!

Compania Ecolor este un producător de mobilier care lucrează în principal pentru IKEA și este deținut de o companie suedeză, Gyllensvaans Möbler; de numele Gyllensvaans se leagă și numele comunității noastre din Jucu, Britta Sofia – descoperă aici povestea acestui nume.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment