Echipa EMERSON, din nou alături de familiile fără locuință

O echipă de 25 de voluntari, colegi în compania EMERSON din Cluj-Napoca, au dat sâmbătă o mână de ajutor la construcția comunității Britta Sofia din Jucu de Sus, locul în care 18 familii au ajuns deja ACASĂ.

Voluntarii EMERSON au lucrat la construcția celui de-al 10-lea duplex, în care după finalizare vor locui familiile Bica și Rus, două familii-partener selectate în primăvara acestui an. Echipați cu căști de șantier și masca necesară atât pentru protecție în timpul lucrărilor, cât și în această perioadă de pandemie, cei 25 de colegi au montat gips-carton la interior, au finalizat izolația termică interioară și au contribuit și la lucrări de tencuire și vopsire la exteriorul clădirii.

Datorită efortului lor, șase oameni care nu au avut niciodată locuința proprie și care locuiesc azi în condiții grele sunt mai aproape de prima locuință decentă și accesibilă din viața lor. Mulțumim tuturor voluntarilor care se implică în ridicarea comunității noastre de locuire socială!

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.