Echipa Keller Williams Cluj deschide sezonul voluntarilor ACASĂ

Zi de zi, oamenii de la Keller Williams Cluj îi ajută pe cei care își caută casa de vis, reprezentându-le interesele pe piața imobiliară. Ziua de 13 mai va fi însă una specială, când echipa Keller Williams Cluj îi va ajuta pe cei care nici nu îndrăzneau să viseze la o locuință decentă până acum: familile-partener ale asociației PRIMA DATĂ ACASĂ.

În aceeași zi în care asociația sărbătorește 22 de ani de existență, Keller Williams organizează în agențiile din întreaga lume o zi de acțiune socială: RED DAY 2021.  „RED” înseamnă „Renewing / Energizing / Donating” (în traducere română, „Reînnoire, Energizare, Donație”), un eveniment global de acțiune socială în care toate echipele Keller Williams de la nivel mondial se implică în cauze sociale relevante din comunitățile din care fac parte. Un prilej perfect pentru a ne uni forțele!

Astfel, 16 agenți imobiliari din Cluj vor deveni voluntari pentru o zi și vor ajuta la construcția duplexului aflat în construcție în comunitatea noastră Britta Sofia din Jucu, unde 18 familii muncitoare, dar cu venituri mici, au ajuns deja ACASĂ, iar în prezent lucrăm pentru ca alte două familii să își îndeplinească prin muncă visul de a avea un adăpost decent.

Keller Williams este cea mai mare companie imobiliară din lume, având în prezent peste 1030 de birouri la nivel mondial, cu peste 190.000 de agenți. Este cunoscută totodată ca fiind și cea mai inovativă companie, investind constant în tehnologie, și totodată compania nr. 1 în ceea ce privește programele de training oferite.

  • Keller Williams este o agenție imobiliară prezentă în întreaga lume. Primul lucru pe care îl avem în comun este că ajutăm oameni să ajungă ACASĂ!
  • Integritatea și căutarea soluțiilor win-win sunt valori de bază ale echipei Keller Williams.
  • Cei 16 voluntari care vor lucra pe șantierul asociației ACASĂ vor produce, într-o singură zi, un impact social care se va resimți peste ani și chiar peste generații, atât timp cât casa la care vor contribui va rămâne în picioare!

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment