Începe munca la atelierul comunitar C.O.R.E.

Mai multe ocazii de voluntariat, costuri mai mici atunci când ajutăm familiile fără adăpost, noi moduri de a spune „mulțumesc” donatorilor: toate sunt pe punctul de a deveni realitate după ce, în această săptămână, am dat startul construcției noului atelier CORE.

Acest centru comunitar ne va ajuta să fim mai eficienți când ajutăm familiile fără un adăpost decent să își construiască prima casă decentă din viața lor. O mulțime de activități de construcție se vor putea desfășura la interior în lunile reci, astfel încât vara să construim mai rapid cu elementele pregătite din iarnă!

În plus, voluntarii care vor să dea o mână de ajutor pe șantier o vor putea face în orice perioadă a anului, nu doar în lunile călduroase de vară. Spre exemplu, iarna putem lucra în condiții bune la fabricarea ramelor pentru pereții din lemn ai caselor și pentru pregătirea unor alte elemente „pre-fabricate”. Apoi, primăvara turnăm fundația și în câteva luni noua locuință este gata.

Construcția atelierului este posibilă prin proiectul CORE, finanțat de Active Citizens Fund România. Vezi aici detalii despre proiect!

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment