Voluntarii de la Keller Williams Cluj au lucrat alături de familia Bica pe șantierul ACASĂ

În 13 mai, asociația PRIMA DATĂ ACASĂ a sărbătorit 22 de ani de existență alături de Keller Williams Cluj. Echipa locală a celei mai mari agenții imobiliare din lume a lucrat la construcția celui de-al 10-lea duplex din comunitatea noastră Britta Sofia, din comuna Jucu.

Ziua a fost o sărbătoare și pentru echipa Keller Williams: la nivel global, întreaga companie se implică în această zi în acțiuni sociale, de voluntariat și implicare în comunitățile locale, sub numele „RED DAY 2021”. „RED” înseamnă Renew-Energize-Donate, iar cei 13 voluntari Keller Williams au reușit să transpună aceste principii în practică: au repornit acțiunile de voluntariat pe șantierul comunității, ne-au dat energia pentru a porni la drum în noul sezon de construcții și și-au donat timpul, efortul și resursele pentru a ajuta două familii să ajungă ACASĂ.

Cei 13 voluntari de la agenția imobiliară clujeană au lucrat la montajul sistemului de izolație termică – respectiv, au montat vată minerală în structura pereților și tavanului la interior, iar la exterior au placat o bună parte a casei cu polistiren.

Altfel spus, am adunat sărbătoare cu sărbătoare pentru a transforma un vis în realitate, iar bucuria unei aniversări s-a transformat în certitudinea unui viitor mai bun.

Dacă vrei să ne ajuți să continuăm construcția, te invităm să ne susții prin donații online sau direct în contul bancar: fiecare leu aduce două familii mai aproape de a-și vedea visul cu ochii și, la finalul unor ani de muncă, de a se muta în prima locuință decentă pe care au avut-o vreodată. Poți dona în siguranță, cu cardul, aici.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment