Angajăm finisori interioare

Tip de angajare: Perioadă nedeterminată
Normă: Întreagă 8h/zi, 5 zile pe săptămână
Nivel carieră: nespecificat
Subordonare: Coordonator șantier
Domeniu de activitate: Non-profit, Construcții
Posturi disponibile: 4

Habitat for Humanity Cluj* construiește, renovează și reabilitează cu și pentru familii care locuiesc în situații dificile. Din 1999, a asistat 572 de familii, respectiv 1.155 de persoane prin programele de construcții, renovări și reabilitări, prin construirea a 88 de locuințe în 7 comunități și prin renovarea, reabilitarea și izolarea termică a 371 de locuințe. Mai mult, peste 4.500 de voluntari locali și internaționali au lucrat pe șantierele Habitat for Humanity Cluj.

Descriere pe scurt a postului:

Finisorii pe interioare  vor îndeplini sarcinile necesare pentru construcția a 12 apartamente în două locații diferite, sub supravegherea coordonatorului de șantier și al inginerului în construcții.

Cerinţe:

  • Experiență: minim 2 ani
  • Permis de conducere cat. B reprezintă un avantaj

Aplicații:

Informații la telefon: 0264 42 53 53

Termen limită de depunere a aplicațiilor: 17 iunie 2016.

*DISCLAIMER: Habitat for Humanity / Habitat pentru Umanitate Cluj  este denumirea sub care asociația PRIMA DATĂ ACASĂ a funcționat până în luna octombrie 2017. În prezent, asociația nu mai are relații de afiliere cu Habitat for Humanity International, în urma deciziei luate de voluntarii locali de a-și continua activitatea în mod independent

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment