Recrutăm: manager financiar-contabil

Vrei ca cifrele cu care lucrezi toată ziua să reflecte oameni fericiți și rezultate de care se bucură întreg orașul? Vino în echipa asociației ACASĂ, un ONG cu 18 ani de experiență, care construiește și renovează case pentru familii cu venituri mici, totul în regim non-profit.

Ne căutăm o nouă colegă sau un nou coleg pentru postul de Manager financiar / Contabil. Ce vei face alături de noi?

  • Vei întocmi contabilitatea asociației, de la A la Z, asigurându-te că respectăm întru totul legislația financiară și contabilă din România (de la înregistrarea documentelor primare și a contractelor de muncă, la declarațiile fiscale și raportările cerute de lege);
  • Vei urmări procesele de achiziții pentru a asigura respectarea regulilor interne de transparență și corectitudine în selecția furnizorului;
  • Vei iniția plățile necesare către furnizori, plățile salariale și orice alte cheltuieli aprobate; plățile vor fi apoi verificate și aprobate de o a doua persoană;
  • Vei întocmi rapoartele necesare pentru a asigura transparența față de donatorii care susțin organizația – ne dorim ca ei să știe cum folosim resursele încredințate;
  • Ocazional, vei consilia președintele asociației, pe membrii Consiliului Director (voluntari) și pe directorul executiv (angajat și supervizorul tău direct).

Ce ne dorim de la noul nostru manager financiar?

  • Studii superioare economice
  • Bune cunoștințe ale programelor de contabilitate și a celor uzuale, de birou
  • Capacitatea a de comunica și de a transmite eficient informație atât în limba română, cât și în engleză
  • Experiența profesională în domeniul non-profit este un avantaj; dacă ai voluntariat, oferind orice fel de sprijin unui ONG, acesta este de asemenea un avantaj, fiindcă ne dorim să lucrăm alături de oameni deja implicați în comunitate.
  • Bineînțeles, ne plac oamenii care știu lucra în echipă, înțeleg importanța unui termen-limită, sunt motivați de ceea ce fac și își doresc să se dezvolte personal și profesional.

Avem un pachet de beneficii despre care ne-ar plăcea să povestim cu candidații selectați. Bineînțeles, acesta include un salariu motivant cu contract de muncă, bonuri de masă și decontarea transportului, dar și un loc de muncă în care rezultatele înseamnă mai mult decât cifre și în care înțelegem că viața personală este la fel de importantă ca orele petrecute la muncă.

Te invităm să descoperi mai multe despre activitatea noastră pe acest site, iar pentru mai multe informații ne găsești la telefon 0264.42.53.53. Dacă te decizi că acest loc ți se potrivește, trimite un CV la adresa [email protected]. Candidații selectați vor fi contactați pentru un interviu.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment