Căutăm director executiv pentru echipa de Acasă!

Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ anunță startul procesului de recrutare pentru postul de director executiv.

Responsabil în fața Consiliului Director al asociației, format exclusiv din voluntari, directorul executiv este cel care transformă direcțiile strategice de program ale asociației în proiecte reale cu impact în comunitate, care mobilizează companii românești și internaționale, voluntari și donatori individuali.

Directorul ideal înțelege misiunea noastră non-profit, devine un ambasador al acesteia în comunitate, este un excelent organizator și coordonator al unei echipe mixte de angajați și voluntari. Îi oferim un mediu de lucru în care va avea libertatea și responsabilitatea propriilor decizii, într-o organizație cu experiență, aflată într‑un moment de redefinire.

Pe lângă salariu, beneficiile includ tichete de masă, decontarea transportului, un mediu de lucru în care sprijinim dezvoltarea profesională și înțelegem importanța vieții personale, precum și munca în proiecte care se traduc în fapte bune de care se bucură o comunitate întreagă. O atitudine deschisă și optimistă, capacitatea de a învăța și de a găsi soluții în situații diverse sunt abilități care pot fi demonstrate prin experiență, dar sunt mai importante decât aceasta.

Pentru a aplica, trimiteți CV-ul dv. pe adresa [email protected], până în 16 decembrie.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment