Corporate teambuilding

Vrei să construiești o echipă?
Încearcă să construiești o casă!

Sunt cuvintele jurnaliștilor revistei TIME, care ne-au vizitat cu prilejul unui eveniment internațional de voluntariat organizat la Cluj.

Într-o zi pe șantier, colegii învață să lucreze împreună și se bucură de noi experiențe, dar și de sentimentul că fac un lucru cu folos. E un mod excelent de a închega o echipă nouă sau a consolida și reîntări legăturile dintre colegi mai vechi!

Voluntarii asociației fac operațiuni care nu sunt riscante, cu echipament de protecție și sub supravegherea coordonatorului nostru de șantier, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu.

Companiile suportă costul materialelor utilizate în construcție, iar la finalul zilei echipa pleacă cu satisfacția că din orele lor de muncă se văd rezultate care vor rezista zeci de ani de acum înainte, generații după generații.

Te vom ajuta cu toate informațiile și detaliile de logistică necesare!

PERSOANĂ DE CONTACT:
Andrei Aroneț, director de programe
email: [email protected]

10-20
voluntari pot face parte dintr-o echipă, iar pentru grupuri mai mari ne organizăm în mai multe zile sau la construcții diferite

în cele
8
ore de lucru sunt incluse transportul și pauza de masă

„Este o experiență neașteptat de solicitantă dar complet diferită de provocările zilnice. E foarte plăcut să vezi cu ochii tăi cum munca ta are un rezultat finit și vizibil”
Simina, voluntară,
în 2021

avem
22
de ani de construcții alături de voluntari, în siguranță

am construit locuințe noi pentru
100
de familii, alături
de ele și de voluntari

„No, hai la treabă!”
Vio, coordonatorul șantierului,

indiferent de an