CERERE DE OFERTE: Servicii de promovare în social media

Ca parte a proiectului C.O.R.E – Consolidare online a resurselor prin engagement, asociația PRIMA DATĂ ACASĂ urmărește construcția unei platforme online de fundraising care să le ofere donatorilor o experiență sigură, plăcută și completă. Donatorii vor putea să controleze singuri donația inclusiv după momentul efectiv al plății, să aibă acces la un istoric al donațiilor și să vadă proiectele în care sprijinul lor a contribuit, funcții unice în zona de online a sectorului non-profit.

Acum, îi căutăm pe cei care vor promova această platformă și funcțiile ei inovatoare în rețelele sociale și de search, pentru a ajunge la cât mai mulți donatori, potențiali donatori și susținători. Servicii solicitate:

  • Servicii de promovare în rețelele Facebook și Instagram (colectiv, „Meta”).
  • Servicii de promovare în rețeaua LinkedIn.
  • Servicii de promovare pe platforma Google Ads.

Pot trimite oferte pentru acest serviciu companiile care activează în domeniul comunicării (social media management, public relations, comunicare, promovare, advertising).

Toate informațiile detaliate despre această ofertă sunt disponibile gratuit, la cerere, oricărui solicitant. Vă rugăm să ne scrieți la [email protected] pentru a primi documentația necesară întocmirii ofertelor.

PENTRU OFERTARE: Ofertele se vor comunica în plic închis, la sediul Achizitorului (Cluj-Napoca, str. Năsăud 22 scara A ap. 7), sau prin email la adresa [email protected], în fișier tip arhivă protejat cu parolă, înainte de data de 8 martie 2023, ora 12:00. În cazul trimiterii electronice, parola arhivei se va comunica separat, doar în data de 8 martie ora 14:00 (data și ora deschiderii ofertelor).

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment