Ajută o familie să ajungă Acasă

Familii care locuiesc în condiții greu de imaginat, fără utilități de bază, au nevoie de ajutorul tău. Donează astăzi pentru a produce o schimbare care va dura timp de generații întregi.

Tu decizi cum vrei să ajuți:

Donațiile lunare sunt cel mai puternic mod de a ajuta. Proiectele noastre se desfășoară pe termen lung și schimbă pentru totdeauna viața unor familii. Dacă poți, te încurajăm să ne susții în acest efort!

RON

Nume

Prenume

MERITĂ SĂ DONEZI

Sistemul de construcție non-profit al asociației PRIMA DATĂ ACASĂ face ca fiecare donație să producă efecte pe termen lung. Sumele pe care le donezi astăzi se vor întoarce în asociație în timp și vor produce roade, ajutând la construcția de noi case.

Beneficiarii asociației Acasă au demonstrat că sunt oameni muncitori și responsabili. Ei lucrează la construcția propriilor locuințe și își ajută vecinii de comunitate. Costul redus al unei locuințe construite în sistem non-profit este returnat în până la 20 de ani, fără dobânzi sau comisioane, pentru a nu fi o povară. Iar fondurile care se întorc în comunitate ne ajută să continuăm să construim, an după an, pentru tot mai multe familii. De aceea, fiecare donație este o depunere într-o Bancă a Binelui și un cadou cu efecte peste ani.

Totul, într-un sistem transparent, gestionat în așa fel încât să poată deveni sustenabil.