Oferă unui copil
cheia casei în care va crește mare

În câteva secunde, poți schimba viața unei familii pentru totdeauna. Donează online, sigur și rapid, pentru a ajuta generații întregi de părinți și copii.

Cu ajutorul tău, mai multe familii muncitoare, dar cu venituri mici, vor primi vestea extraordinară că în curând vor avea prima locuință decentă din viața lor.

Alte moduri de a ajuta

Completează formularul 230

Într-un minut, poți contribui cu costuri zero la construcția de locuințe sociale. Trimite ACASĂ 3,5% din impozitul deja plătit statului anul trecut.

Totul se rezolvă online, pe site-ul Redirectioneaza.ro, inclusiv semnătura ta. De drumurile la Finanțe ne ocupăm noi.

Oferă iubire cu o donație dedicată

Fă cadou unei persoane dragi o faptă bună, cu o donație dedicată!

Tu donezi în numele acelei persoane, iar noi îi trimitem o felicitare virtuală, alături de mesajul tău. Va fi o surpriză frumoasă și un mod de a-i spune cuiva drag că e în gândurile tale!

Donatorii dețin controlul

Dacă ai donat pentru PRIMA DATĂ ACASĂ (o singură dată sau recurent) după data de 1 ianuarie 2023, poți accesa acum istoricul donațiilor tale online și poți oricând modifica sau anula o donație recurentă, pe baza adresei de email introduse la momentul donației.

PERSOANE JURIDICE

Susține-ne
printr-o sponsorizare
sau hai în teambuilding!

Microîntreprindere sau PFA

Alătură-te sutelor de companii mici și mari care au decis să construiască un viitor mai bun pentru cei mai vulnerabili membri ai comunității. Pe pagina dedicată companiilor vei găsi detalii despre deducerile fiscale de care vei beneficia.

Companii plătitoare de impozit pe profit

Un program de construcție non-profit are nevoie de susținere constantă, iar contribuția companiilor care aleg să se implice este esențială. Ne poți susține cu fonduri, materiale sau servicii de specialitate.

Portalul de donații integrat în site-ul asociației PRIMA DATĂ ACASĂ a fost realizat prin intermediul proiectului „CORE – Consolidare online a resurselor prin engagement”. Proiectul se derulează cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.