Donează de ziua Iuliei!

donează un cadou
pentru iulia!

Ce cadou îi poți face unui om care și-a dedicat viața pentru a-i ajuta pe ceilalți? Iulia Silaghi este omul care are grijă de toate familiile-partener ACASĂ, de ani întregi, iar în 2020 își donează ziua de naștere în folosul lor!

Fă-i Iuliei cel mai frumos cadou posibil: o contribuție pentru cauza în care crede și pentru care lucrează zi de zi. Iulia va primi un mesaj cu numele fiecărui susținător și cadoul primit de organizație în numele ei!

iulia-silaghi-acasa
comunități

În luna mai 2020, am împlinit 21 de ani de activitate – timp în care am ridicat 7 comunități noi!

familii

Familiile-partener sunt formate din oameni muncitori, care nu au avut niciodată o casă decentă.

locuințe noi

Locuințele ridicate de noi sunt simple și asigură strict necesarul de care o familie are nevoie.

Fiecare donație pe care o faci va ajuta o familie care are nevoie urgentă de o schimbare în viață.

Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ construiește locuințe simple, pentru oameni muncitori, dar cu venituri prea mici pentru a-și permite vreodată un credit imobiliar sau vreo altă variantă disponibilă celor mai norocoși dintre noi. De multe ori, sunt familii cu copii, care locuiesc în condiții inumane, care le pun în pericol sănătatea lor și a copiilor.

În acest moment, cel mai mare proiect la care lucrăm este comunitatea Britta Sofia din comuna Jucu, iar lucrurile progresează atunci când avem resursele necesare! În decembrie 2019, aici s-au mutat alte două familii, care au acum șansa de a începe o nouă viață – iar totul a fost posibil cu sprijinul unor donatori și susținători ca tine.

În tot acest efort, Iulia Silaghi a fost unul dintre oamenii pe care ne-am putut întotdeauna baza. De-a lungul anilor, a fost alături de noi ca membră în Consiliul Director, voluntară a organizației și membră a echipei acesteia – întotdeauna, dedicându-și timpul și efortul pentru familiile-partener și pentru schimbarea pe care, împreună, o putem aduce în viața lor.

O schimbare cu efecte peste generații, care poate începe acum, cu o donație a cărei sumă o stabilești chiar tu.

AI ÎNTREBĂRI? AVEM RĂSPUNSURI!

Cum funcționează?

Iulia te-a invitat să donezi de ziua ei pentru asociația PRIMA DATĂ ACASĂ. Dacă vrei să faci acest lucru, pur și simplu donează urmând linkul „Donează online” de mai sus, iar noi o vom anunța pe Iulia despre cadoul tău.

Unde va ajunge cadoul meu?

Iulia a ales să își doneze ziua de naștere, astfel că te invită să donezi pentru ea către asociația PRIMA DATĂ ACASĂ, o asociație non-profit care construiește locuințe simple pentru oameni cu venituri mici.

Iulia este coordonatoarea comunităților noastre – adică are grijă de sutele de familii care au fost asistate prin construcții sau materiale de asociația ACASĂ.

Fondurile oferite ca donație vor fi folosite pentru a susține această activitate! Cel mai mare proiect al nostru, în prezent, este comunitatea Britta Sofia din comuna Jucu.

Ce se întâmplă cu datele mele?

Datele pe care le introduci pe pagina noastră de donații sunt folosite exclusiv pentru a finaliza donația. Transmitem tot ceea ce introduci explicit spre procesatorul de plăți; ulterior, donația ta va rămâne în evidențele noastre conform legilor contabile din România.

Nu folosim datele celor care donează pentru Iulia pentru reclamă sau marketing de orice fel și nici nu vei fi înscris automat la vreun newsletter. Este posibil să vezi asemenea materiale de la asociația PRIMA DATĂ ACASĂ datorită altor campanii în derulare, dar nu pentru că ai donat aici!

Dacă vrei să vezi cum folosim sumele donate, te poți abona la newsletterul Vești de Acasă. Noi credem că e responsabilitatea noastră să comunicăm ceea ce facem și este alegerea ta în ce mod vrei să te informezi!

Este sigur acest sistem?

Da, orice sumă ai alege să donezi, tranzacția va fi procesată securizat de EuPlatesc.ro, un procesator specializat, ca în cazul marilor magazine online. Atât site-ul nostru, cât și EuPlatesc, folosesc conexiuni sigure. Vei primi un email de confirmare imediat după donație, din partea EuPlatesc!

Am altă întrebare!

Răspundem cu drag. Scrie-ne la echipa [a t] asociatiaacasa.ro pentru orice alte întrebări. Ne poți contacta și prin Facebook Messenger – în ambele cazuri, îți vom răspunde în mai puțin de 24 de ore!