Donează-ți ziua de naștere și fă cadou viitorul

Tu sărbătorești, prietenii donează, noi construim

Dacă vine ziua ta, poți sărbători altfel! În loc să cumpere cadouri, prietenii care te sărbătoresc vor dona în numele tău către asociația PRIMA DATĂ ACASĂ – simplu, sigur, online, rapid.

Cu fondurile strânse, vom putea continua construcția de locuințe pentru familii cu venituri mici, care trăiesc zi de zi în condiții inumane.

Ce trebuie să faci?

Doar contactează-ne – scrie-ne un mesaj pe pagina de Facebook sau un email la adresa [email protected]. Îți răspundem rapid și te ajutăm să ai o pagină dedicată pe site-ul asociației, pentru campania ta.

Pentru cine construim?

Beneficiarii asociației PRIMA DATĂ ACASĂ sunt familii de oameni muncitori, în care părinții lucrează, dar care au venituri foarte mici. Din sutele de cereri de ajutor primite de asociație, voluntarii selectează cele mai grave și urgente cazuri: familii care locuiesc în condiții inumane, care le pun în pericol sănătatea.

Cum ajutăm?

Construim locuințe simple pentru familii care, deși muncesc de o viață, nu au avut niciodată locuința lor.

Azi, construim la Jucu de Sus, unde 16 familii au ajuns deja ACASĂ cu sprijinul nostru, alte 4 locuințe sunt în curs de finalizare și încă două în curs de construcție.

Ce impact producem?

O locuință decentă oferă familiei siguranța zilei de mâine. Părinții își găsesc locuri de muncă mai bune, iar copiii au în sfârșit condițiile pentru a trăi sănătos și a-și atinge întregul potențial.

Altfel spus, fiecare donație produce efecte peste ani și peste întregi generații.

Donează o zi și vei schimba o viață!