construim un viitor mai bun

Mindera pentru ACASĂ!

Donează pe această pagină dacă faci parte din echipa MINDERA și construim împreună în 25 mai. Cu ajutorul tău, mai multe familii muncitoare, dar cu venituri mici, vor primi vestea extraordinară că în curând vor avea prima locuință decentă din viața lor.

Pentru orice altă formă de sprijin, te rugăm accesează pagina de donații generale.

NU UITA: Poți ajuta gratuit completând formularul 230, online, rapid și sigur. Intră pe platforma Redirectioneaza.ro și în câteva minute ne vei ajuta să construim și de acum înainte!

Alte moduri de a ajuta

Completează formularul 230

Într-un minut, poți contribui cu costuri zero la construcția de locuințe sociale. Trimite ACASĂ 3,5% din impozitul deja plătit statului anul trecut.

Totul se rezolvă online, pe site-ul Redirectioneaza.ro, inclusiv semnătura ta. De drumurile la Finanțe ne ocupăm noi.

Oferă iubire cu o donație dedicată

Fă cadou unei persoane dragi o faptă bună, cu o donație dedicată!

Tu donezi în numele acelei persoane, iar noi îi trimitem o felicitare virtuală, alături de mesajul tău. Va fi o surpriză frumoasă și un mod de a-i spune cuiva drag că e în gândurile tale!

Donatorii dețin controlul

Dacă ai donat pentru PRIMA DATĂ ACASĂ (o singură dată sau recurent) după data de 1 ianuarie 2023, poți accesa acum istoricul donațiilor tale online și poți oricând modifica sau anula o donație recurentă, pe baza adresei de email introduse la momentul donației.

Portalul de donații integrat în site-ul asociației PRIMA DATĂ ACASĂ a fost realizat prin intermediul proiectului „CORE – Consolidare online a resurselor prin engagement”. Proiectul se derulează cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.