Fă cadou viitorul
unei familii fără casă

Donează-ți ziua de naștere și vei primi cel mai frumos cadou: viitorul unei familii fără locuință

Strânge-ți prietenii și sărbătorește-ți virtual ziua de naștere. Împreună, aveți puterea de a schimba pentru totdeauna destinul unei familii.

În loc să cumpere cadouri, prietenii tăi vor dona online, în numele tău, către asociația PRIMA DATĂ ACASĂ. Cu fondurile astfel obținute, vom putea continua construcția de locuințe pentru familii cu venituri mici, care trăiesc zi de zi în condiții inumane.

Ce ai de făcut? Doar ia legătura cu noi, iar noi ne vom ocupa de tot restul procesului!

Tu sărbătorești, prietenii donează, noi construim
Fondurile strânse prin campaniile „Donează-ți ziua de naștere” susțin activitatea asociației și ne permit să continuăm construcțiile sociale, în favoarea familiilor-partener.
Pentru cine construim?
Beneficiarii asociației PRIMA DATĂ ACASĂ sunt familii de oameni muncitori, în care părinții lucrează, dar care au venituri foarte mici. Din sutele de cereri de ajutor primite de asociație, voluntarii selectează cele mai grave și urgente cazuri: familii care locuiesc în condiții inumane, care le pun în pericol sănătatea.
Ce tip de case facem?
În 2021, continuăm să construim comunitatea Britta Sofia din Jucu, unde 18 familii sunt deja ACASĂ, iar în prezent se ridică duplexul care va găzdui locuințele 19 și 20. Casele sunt simple, dar oferă spațiul necesar în mod decent, și acces la apă curentă, electricitate și gaz, fără finisaje de lux: o bază simplă și decentă care permite familiei să se dezvolte la întregul potențial.
Ce impact producem?
Odată ce o familie partener se mută ACASĂ, viața ei se schimbă radical. O locuință decentă oferă familiei siguranța zilei de mâine. Părinții își găsesc locuri de muncă mai bune, iar copiii au în sfârșit condițiile pentru a trăi sănătos și a-și atinge întregul potențial.
Donează o zi și vei schimba o viață!