Durează un minut să schimbi o viață

Alege o schimbare cu impact peste generații: trimite ACASĂ 3,5% din impozitul deja plătit statului și schimbă viața unor familii muncitoare, pentru totdeauna. Nu te costă nimic: doar completezi un formular și îl trimiți spre noi.

E simplu să ajuți

DESCARCĂ FORMULARUL

Am pregătit deja formularul corect pentru 2020 (care se depune până în 15 mai 2021), completat cu datele asociației noastre. Acest formular este creat pentru a fi completat și semnat manual. Descarcă-l de aici, în format PDF.

COMPLETEAZĂ ȘI SEMNEAZĂ

Tipărește formularul și completează-l cu datele tale de identificare  (nu e nevoie să calculezi suma). Este important să îl semnezi „de mână”. Scanează formularul semnat sau fă-i o fotografie clară (astfel încât textul să fie lizibil).

TRIMITE-NE FORMULARUL

Apasă butonul de mai jos și te direcționăm pe o pagină unde poți încărca formularul în siguranță. Te vom suna pentru confirmare la numărul de telefon din formular iar apoi vom depune formularele primite la Finanțe, pe bază  de borderou.

Folosești SPV?

Dacă folosești Spațiul Privat Virtual (SPV), avem o declarație 230 special creată pentru a fi validată și semnată electronic. Dacă folosești acest document, poți semna direct în PDF și depune electronic direct la Finanțe.

NU POȚI TIPĂRI?

Dacă nu poți tipări sau scana, nu e nicio problemă! Scrie-ne oricând la echipa@asociatiaacasa.ro și vom găsi un mod de a prelua formularul în siguranță.

De ce asociația Acasă?

De peste 20 de ani, asociația non-profit PRIMA DATĂ ACASĂ construiește case simple, dar accesibile, pentru familii muncitoare cu venituri mici, care locuiesc fără utilități de bază sau în condiții precare, precum Floredana Matei.

Beneficiarii noștri lucrează la construcția propriilor locuințe, alături de voluntari și de alte familii aflate într-o situație similară. Contribuim activ la crearea unei comunități în care fiecare persoană are o locuință decentă și în care fiecare om este încurajat să fie o resursă în comunitate, ajutându-i pe cei din jur.

Raportăm transparent și la timp către susținătorii noștri și suntem verificați de un cenzor extern în fiecare an pentru a asigura corectitudinea folosirii fondurilor. În plus, asociația este coordonată de către un Board format exclusiv din voluntari.

Unde vor merge banii mei?

Voluntarii, angajații și familiile asistate de asociația PRIMA DATĂ ACASĂ lucrează împreună pentru a construi o lume în care fiecare familie și fiecare om are o locuință decentă, simplă, dar care să nu fie o povară financiară.

În 2020, vom continua să lucrăm pentru a construi cea mai mare comunitate de locuire socială din Transilvania: proiectul Britta Sofia. În această comunitate, 18 familii s-au mutat deja Acasă, iar anul viitor munca de construcție va continua pe șantier! Mii de alți oameni locuiesc în condiții mai bune datorită programelor pe care le desfășurăm din 1999.

Voluntarii ACASĂ vor să continue construcțiile!