NU TE COSTĂ NIMIC SĂ AJUȚI

Ajută o familie fără locuință să ajungă PRIMA DATĂ ACASĂ, direcționând către noi 3,5% din impozitul deja plătit statului în 2021.

Completezi un singur formular și schimbi viața unei familii pentru totdeauna!

COMPLETEAZĂ ȘI SEMNEAZĂ ONLINE

Nu trebuie să ai semnătură electronică: poți completa cu datele tale și semna formularul 230 direct online, pe platforma Redirectioneaza.ro. Noi colectăm toate formularele și le vom depune la Finanțe în numele tău, ca să nu ai de făcut niciun drum!

ALTE MODURI DE A COMPLETA FORMULARUL 230

Descarcă formular 230

Preferi să completezi și să semnezi formularul 230 de mână? În acest caz, îl poți depune la sediul nostru de pe strada Năsăud 22 ap. 7 sau direct la Administrația Națională a Finanțelor Publice (ANAF) de care aparții.

Folosești SPV?

Dacă folosești Spațiul Privat Virtual (SPV), avem o declarație 230 special creată pentru a fi validată și semnată cu semnătură electronică. Descarcă, completează și depune online, ușor și sigur!

De ce asociația Acasă?

De peste 20 de ani, asociația non-profit PRIMA DATĂ ACASĂ construiește case simple, dar accesibile, pentru familii muncitoare cu venituri mici, care locuiesc fără utilități de bază sau în condiții precare, precum Floredana Matei.

Beneficiarii noștri lucrează la construcția propriilor locuințe, alături de voluntari și de alte familii aflate într-o situație similară. Contribuim activ la crearea unei comunități în care fiecare persoană are o locuință decentă și în care fiecare om este încurajat să fie o resursă în comunitate, ajutându-i pe cei din jur.

Raportăm transparent și la timp către susținătorii noștri și suntem verificați de un cenzor extern în fiecare an pentru a asigura corectitudinea folosirii fondurilor. În plus, asociația este coordonată de către un Board format exclusiv din voluntari.

Unde vor merge banii mei?

Voluntarii, angajații și familiile asistate de asociația PRIMA DATĂ ACASĂ lucrează împreună pentru a construi o lume în care fiecare familie și fiecare om are o locuință decentă, simplă, dar care să nu fie o povară financiară.

În 2020, vom continua să lucrăm pentru a construi cea mai mare comunitate de locuire socială din Transilvania: proiectul Britta Sofia. În această comunitate, 18 familii s-au mutat deja Acasă, iar anul viitor munca de construcție va continua pe șantier! Mii de alți oameni locuiesc în condiții mai bune datorită programelor pe care le desfășurăm din 1999.

Voluntarii ACASĂ vor să continue construcțiile!