Romana Ivan (română)

Fă-mi cadou un viitor pentru ei

Salut! Dacă ești pe această pagină, îți mulțumesc deja!

Sunt Romana și pentru ziua mea de naștere din acest an îmi doresc un cadou – cel pe care ți-l cer aici.

Am decis să-mi donez ziua de naștere asociației PRIMA DATĂ ACASĂ. Este o organizație din România care există de 20 de ani și care construiește locuințe accesibile pentru familii muncitoare cu venituri mici, care nu au mai avut niciodată un cămin adevărat.

Dacă vrei să îmi faci un cadou, poți contribui la viitorul lor cu o donație.

Îți mulțumesc că ai ales să ajutăm împreună,

Romana

How does it work?

Romana Ivan is inviting you to donate to PRIMA DATA ACASA as a gift of her birthday. If you want to do so, simply donate by following the links on this page and we’ll let Romana now about your gift!

Where will my money go?

Your gift to Romana – and to us! – will be put to good use. PRIMA DATĂ ACASĂ is a registered NGO that, for more than 20 years now, has been building accesibile housing for low-income, working families.

Your donations will support our effort to keep building our community in Jucu, Romania, where 18 families have already found a home. Project details (in Romanian, for now!) can be found here. Thank you!

Is it safe?

Yes, any amount you choose to donate will be processed securely, online, by EuPlatesc.ro, a trustworthy payments processing expert used by the association. This site and EuPlatesc are both on https:// and exchange information securely. You will get a confirmation email immediately after your donation.