De Crăciun, trimite celor dragi „Vederi de ACASĂ”

Fă cadou gânduri și fapte bune!

Anul 2020 ne-a ținut departe de prieteni și, uneori, chiar de familie. Poate nici de Crăciun nu îi vom putea revedea pe toți.
Arată-le celor dragi că te gândești la ei și trimite-le un gând bun cu o felicitare virtuală sau cu o carte poștală.
Contra unei donații pe care tu o alegi, descarcă pachetul de „bunătăți” care include 4 ilustrații digitale și 5 desene făcute de copii din comunitățile PRIMA DATĂ ACASĂ – adaptate la formate perfecte pentru rețele sociale și aplicații de mesagerie!
Pentru că ai donat, fiecare gând bun pe care îl trimiți este în același timp și o faptă bună: te reconectezi cu prietenii și le transmiți îmbrățișări virtuale celor pe care nu îi vei putea întâlni, iar în același timp ajuți la construcția de locuințe simple și accesibile, pentru familii cu venituri mici obligate să locuiască în condiții inumane.

P.S. Știm că 2020 a fost un an greu pentru toată lumea. Poți descărca vederile liber, fără să donezi, dacă nu îți permiți un astfel de gest chiar în acest moment. Cu atât mai mult, te încurajăm ca în momente grele să îți păstrezi aproape familia și prietenii, iar dacă aceste vederi sunt de folos, ne bucurăm că te-am putut ajuta!

DONEAZĂ ȘI DESCARCĂ

Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ construiește locuințe simple și accesibile pentru familii muncitoare, dar cu venituri mici, obligate să locuiască în condiții greu de imaginat.

De peste 20 de ani, am ajutat sute de familii prin proiecte de renovări și construcții, iar în cele 7 comunități construite de noi 94 de familii au început o nouă viață într-o nouă casă.

Suma* :
Moneda* :
RON
Nume* :
Prenume* :
Plata lunara :
DESCARCĂ FORMATE DIGITALE PENTRU:
phone150

iPhone

email150

EMAIL & WALLPAPERS

Formate orizontale
1920x1080px
twitter150

Tweet1920x1080px
Fleet
2050x780px

whatsapp150

Formate orizontale
1920x1080px

Formate verticale
1080x1920px

MERITĂ SĂ DONEZI!

Sistemul de construcție non-profit al asociației PRIMA DATĂ ACASĂ face ca fiecare donație să producă efecte pe termen lung. Sumele pe care le donezi astăzi se vor întoarce în asociație în timp și vor produce roade, ajutând la construcția de noi case.

Beneficiarii asociației Acasă au demonstrat că sunt oameni muncitori și responsabili. Ei lucrează la construcția propriilor locuințe și își ajută vecinii de comunitate. Costul redus al unei locuințe construite în sistem non-profit este returnat în până la 20 de ani, fără dobânzi sau comisioane, pentru a nu fi o povară. Iar fondurile care se întorc în comunitate ne ajută să continuăm să construim, an după an, pentru tot mai multe familii. De aceea, fiecare donație este o depunere într-o Bancă a Binelui și un cadou cu efecte peste ani.

Totul, într-un sistem transparent, gestionat în așa fel încât să poată deveni sustenabil.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum descarc felicitările?

Pur și simplu dă click (sau apasă, dacă ești pe mobil) pe linkurile de sub fiecare simbol, sau apasă pe simbol pentru a le descărca pe toate, simultan, într-o arhivă zip, pe care o poți deschide cu un program gratuit de tipul 7zip.

Cum pot primi felicitările tipărite?

(doar până în 21 decembrie) Donează cel puțin 30 de lei prin formularul de pe această pagină și, după confirmarea plății, vei fi direcționat spre o pagină a acestui site unde poți introduce datele de livrare. Transportul e inclus la adresele din România în care putem trimite poșta sau un curier!

Cum vă trimit adresa la care să livrați vederile?

Cel târziu a doua zi după ce donezi, îți vom trimite un email la adresa de email indicată în formularul de donație, în care te vom ruga să ne scrii datele de livrare – persoană de contact, adresă și număr de telefon pentru contact.

Dacă nu primești mailul nostru, verifică Junk/Spam, iar dacă nu e acolo scrie-ne la info@asociatiaacasa.ro.

Ce se întâmplă cu banii mei?

Fondurile pe care ni le oferi ca donație vor fi folosite pentru a susține activitatea asociației PRIMA DATĂ ACASĂ, care construiește locuințe simple și accesibile financiar, pentru familii muncitoare cu venituri mici. Existăm de peste 20 de ani și am ajutat deja sute de familii, așa cum poți descoperi pe site-ul ACASĂ.

În prezent, construim în comuna Jucu, din județul Cluj, unde deja 18 familii au ajuns ACASĂ și pregătim o nouă clădire, de tip duplex, pe care alte două familii o vor numi „ACASĂ” anul viitor.

E sigur acest site?

Ești conectat la acest site printr-o conexiune sigură în mod implicit (în bara de adrese a browser-ului, ar trebui să vezi simbolul unui lacăt închis). Donația ta este procesată de EuPlatesc.ro, un procesator specializat de plăți online, în deplină siguranță – ca atunci când cumperi ceva online. Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ nu va avea acces la datele cardului tău.

Ce se întâmplă cu datele mele personale?

Dacă donezi o singură dată, vei primi un email de confirmare de la procesatorul de plăți EuPlatesc, iar câteva ore sau zile mai târziu vei primi un email din partea noastră pentru a te invita să te abonezi la newsletterul Vești de Acasă și a vedea cum folosim fondurile pe care ni le-ai încredințat. Este opțional, iar dacă te abonezi te poți oricând retrage.

Dacă alegi să donezi lunar, vei primi un email de confirmare de la procesatorul de plăți EuPlatesc, iar ulterior vei primi de maxim două ori pe an un newsletter prin care îți arătăm cum folosim fondurile pe care ni le încredințezi. Opțional, te vei putea abona la Vești de Acasă pentru a primi mai des noutăți, dacă preferi acest mod de comunicare.

În ambele situație, datele precum numele, prenumele, emailul corespondent și suma donată vor fi arhivate conform cerințelor legale din România, strict pentru raportare contabilă, fără a fi folosite în alte campanii de comunicare fără acordul tău explicit.