str. Năsăud nr. 22 sc. A ap. 7, Cluj-Napoca, Romania

Echipa de Acasă

Înscrierea în asociația PRIMA DATĂ ACASĂ este deschisă tuturor celor care demonstrează interes pentru problema locuirii și care cred, ca noi, că fiecare om are nevoie de o locuință decentă pentru a se putea dezvolta și pentru a contribui, la rândul lui, în comunitatea din care face parte. Voluntarii asociației au opțiunea de a deveni membri ai acesteia, ceea ce înseamnă că pot participa cu drept de vot la deciziile majore care ne conduc activitatea, prin Adunarea Generală, și pot fi aleși în Consiliul Director.

Activitatea voluntarilor este completată de o echipă de angajați, condusă de directorul executiv. Ei sunt oamenii care pun zi de zi în practică misiunea noastră și sunt în prima linie a luptei pentru locuințe decente.

Consiliul Director

Membrii asociației PRIMA DATĂ ACASĂ aleg un Consiliu Director, al cărui mandat este de 3 ani. Răspunderea acestui consiliu este să stabilească obiectivele și strategia organizației, în limitele mandatului oferit de Adunarea Generală, să mobilizeze resurse din comunitate și să promoveze misiunea noastră, împreună cu echipa de angajați.

Razvan
Răzvan Cinar-Jiga
președintele asociației
calin-cimpean-acasa
Călin Cîmpean
membru al Consiliului Director
Filip Cosma
Filip Cosma
membru al Consiliului Director
Luminita
Luminița Ștefănescu
membră a Consiliului Director

Echipa executivă

Să mergi la birou zi de zi pentru a face fapte bune este misiunea colegilor noștri, angajați ai asociației, care sunt în prima linie atât pe șantier, cât și la birou. Activitatea echipei este condusă de directorul de programe, care raportează Consiliului Director.

FOTO: Marius Mariș /www.komiti.media

AndreiAronet
Andrei Aroneț
director de programe
favicon256
Horia Țuțui
inginer construcții
favicon256
Monica Handrag
economist-șef
viorel-dodea-acasa
Viorel Dodea
specialist construcții