Echipa de Acasă

Înscrierea în asociația PRIMA DATĂ ACASĂ este deschisă tuturor celor care demonstrează interes pentru problema locuirii și care cred, ca noi, că fiecare om are nevoie de o locuință decentă pentru a se putea dezvolta și pentru a contribui, la rândul lui, în comunitatea din care face parte.

Voluntarii asociației au opțiunea de a deveni membri ai acesteia, ceea ce înseamnă că pot participa cu drept de vot la deciziile majore care ne conduc activitatea, prin Adunarea Generală, și pot fi aleși în Consiliul Director.

Activitatea voluntarilor este completată de o echipă de angajați, condusă de directorul executiv. Ei sunt oamenii care pun zi de zi în practică misiunea noastră și sunt în prima linie a luptei pentru locuințe decente.

Consiliul Director

Membrii asociației PRIMA DATĂ ACASĂ aleg un Consiliu Director, al cărui mandat este de 3 ani. Răspunderea acestui consiliu este să stabilească obiectivele și strategia organizației, în limitele mandatului oferit de Adunarea Generală, să mobilizeze resurse din comunitate și să promoveze misiunea noastră, împreună cu echipa de angajați.

CONSILIUL DIRECTOR
Răzvan Cinar-Jiga (președinte), Luminița Ștefănescu,
Călin Cîmpean (vicepreședinte), Filip Cosma

Echipa executivă

Să meargă la birou zi de zi pentru a face fapte bune este misiunea colegilor noștri, angajați ai asociației, care sunt în prima linie atât pe șantier, cât și la birou. Activitatea echipei este condusă de directorul de programe, care raportează Consiliului Director.

ECHIPA DE ACASĂ
Monica Handrag (economist), Andrei Aroneț (director de programe),
Horia Țuțui (inginer construcții), Viorel Dodea (coordonator șantier)

FOTO: Marius Mariș /www.komiti.media