Echipa, la ea ACASĂ: pe șantier!

Foști și actuali angajați, colaboratori, voluntari și prieteni ai asociației PRIMA DATĂ ACASĂ și-au dat întâlnire în 26 octombrie în locul în care se simt cel mai bine: comunitatea Britta Sofia din Jucu.

După instructajul de protecția muncii susținut de colegul nostru Viorel Dodea, ca pentru orice voluntar care construiește pe șantier, echipa de prieteni ai organizației a contribuit la construcția duplexului cu numărul 10, montând pereții de OSB și vata minerală la exterior și realizând o parte din izolația exterioară. Până la finalul anului, acest șantier va deveni ACASĂ pentru două familii, care au lucrat cot la cot cu voluntarii pentru a-și ridica viitoarea locuință, așa cum se întâmplă în fiecare zi de muncă pe șantier. În plus, voluntarii de azi s-au gândit la voluntarii care vor lucra în perioada următoare și au transportat o bună parte din materialele care vor fi necesare pentru ca lucrările să continue.

Am avut bucuria ca, printre voluntarii care au dat o mână de ajutor, să regăsim nu doar familiile care se vor muta în casă, ci și reprezentanți ai familiilor mutate cu ani în urmă pe strada Nădășel: o nouă dovadă că „ștafeta binelui” continuă în comunitățile ACASĂ!