Ești antreprenor? Poți ajuta cu costuri zero!

Antreprenorii care conduc microîntreprinderi au acum posibilitatea să facă donații deductibile fiscal pentru asociația PRIMA DATĂ ACASĂ. Mecanismul este foarte simplu: donațiile făcute în cursul unui trimestru calendaristic se scad din impozitul pe venit datorat statului, în limita a 20% din acesta.

Dacă vrei să sponsorizezi asociația cu o sumă mai mare, facilitatea fiscală se reportează: o vei putea scădea din impozit în următoarele 28 de trimestre, respectând de fiecare dată pragul de 20%.

Am creat o pagină dedicată antreprenorilor care vor să ajute. Cu costuri practic zero, microîntreprinderile pot deveni un pilon de susținere pentru cei care au nevoie de un viitor mai bun și o locuință decentă, care să îi protejeze cu adevărat, pe ei și familiile lor. Mii de familii trăiesc și azi în condiții care le pun sănătatea în pericol; spațiile supra‑aglomerate, sau fără apă, curent sau căldură, sunt în România o realitate pe care ne luptăm să o schimbăm.

Te invităm să donezi pentru a ne susține: descoperă mecanismul 20% pentru microîntreprinderi sau donează ca persoană fizică, online.

Află toate detaliile despre noua facilitate fiscală pentru microîntreprinderi: donații deductibile din impozitul pe venit!