Faceți cunoștință cu Călin, noul lider al echipei de ACASĂ

Echipa asociației PRIMA DATĂ ACASĂ este completată de astăzi de Călin Cîmpean, un profesionist cu experiență în domeniul construcțiilor și un bun cunoscător al realităților de pe piața imobiliară din Cluj. Călin a condus proiecte imobiliare de amploare și este perfect potrivit pentru o organizație care își dorește să construiască.

Într-o firmă, construiești o locuință sau zece, un bloc sau un complex. Într-o organizație non-profit precum asociația PRIMA DATĂ ACASĂ, voi avea ocazia să construiesc mult mai multe, fiindcă fiecare dintre aceste locuințe înseamnă nu doar o clădire, ci mai multe vieți schimbate. Gândul la oamenii care vor putea avea pentru prima dată în viața lor o locuință decentă m-a motivat din prima clipă în care am descoperit organizația

Călin Cîmpean, director executiv, PRIMA DATĂ ACASĂ

Mandatul lui Călin în funcția de director executiv a început din 3 ianuarie 2019.

Directorul executiv al asociației PRIMA DATĂ ACASĂ este persoana care conduce, zi de zi, activitățile organizației, și care lucrează alături de ceilalți membri ai echipei de angajați pentru îndeplinirea misiunii noastre sociale.

Responsabil în fața Consiliului Director al asociației, format exclusiv din voluntari, directorul transformă direcțiile strategice de program ale asociației în proiecte reale cu impact în comunitate, care mobilizează companii românești și internaționale, voluntari și donatori individuali.