Habitat for Humanity Cluj are un nou director executiv – Horea Jurcan

Horea Jurcan este noul director executiv al Habitat for Humanity Cluj începând de luni, 13 octombrie. Horea preia funcția de director după ce vreme de 7 ani a fost managerul de construcții al organizației și e familiarizat cu activitatea Habitat for Humanity încă de la începuturile ei, din 1996.

„Mă bucur să am șansa de a putea duce mai departe misiunea Habitat for Humanity Cluj, aceea de a da fiecărei familii din Cluj posibilitatea de a locui decent. Fac parte dintr-o organizație care a crescut foarte mult în ultimii ani și care a devenit pentru mine de-a lungul anilor, o a doua familie. Îmi doresc să fiu o resursă pentru echipă și un sprijin pentru partenerii noștri, pentru ca împreună să ne atingem scopul comun de a elimina locuirea sărăcăcioasă”, declară Horea Jurcan, director executiv Habitat for Humanity Cluj.

Horea Jurcan preia mandatul de la Ionuț Sâmpetrean, care a susținut proiectele Habitat for Humanity Cluj timp de 2 ani și căruia îi mulțumim pentru întreaga implicare în proiectele asociației.