Habitat pentru Umanitate Cluj devine asociația PRIMA DATĂ ACASĂ

Stimați parteneri,

Vă informăm că începând din septembrie 2017, Habitat for Humanity Cluj renunță la statutul de afiliere cu Habitat for Humanity România si Habitat for Humanity International și nu va mai face parte din rețeaua internațională Habitat for Humanity.

Organizația din Cluj își va continua activitatea sub un nou nume și va avea o nouă identitate de brand. Organizația locală își va păstra întreg portofoliul de locuințe construite & renovate și de familii servite. Habitat for Humanity Cluj a fost filială a organizației Habitat for Humanity România în perioada 1999-2017. Misiunea Habitat for Humanity România de a eradica locuirea precară, ca unic reprezentant al Habitat for Humanity International în România, va continua prin intermediul Biroului Național și al celorlalte filiale ale sale.

Organizația din Cluj își va continua propriile proiecte, rămânând fidelă misiunii de a construi locuințe și de a dezvolta noi tipuri de programe dedicate familiilor cu venituri reduse, pe baza experienței specifice de peste 18 ani în comunitatea locală.

Cu considerație,

Monica Tomuș
președinte
Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ