Familiilor le stă bine Acasă!

Dragii noștri,

Începând de astăzi, asociația noastră se numește PRIMA DATĂ ACASĂ și nu mai face parte din rețeaua Habitat for Humanity International. Noul nostru nume este inspirat de voi și de bucuria pe care ne-ați oferit-o atunci când, la finalul unor luni și uneori ani de muncă împreună, schelele au dispărut, șantierul a devenit cămin și ați ajuns cu adevărat Acasă.

Să protejăm aceste locuințe a fost principala noastră prioritate: ele sunt garanția unui viitor mai bun și rezultatul eforturilor voastre. Am preluat întreg portofoliul de locuințe construite, tocmai pentru ca despărțirea de organizația care ne-a dat numele să nu afecteze drepturile pe care le aveți ca familie-partener și nici obligațiile pe care Habitat pentru Umanitate și le-a asumat față de fiecare familie în parte.

Libertatea pe care o vom avea ca organizație independentă vine și cu un grad mai mare de responsabilitate. Buna întreținere a comunităților, plata la timp a ratelor, buna vecinătate cu ceilalți parteneri sunt mai importante ca niciodată. Avem încredere în forța și disponibilitatea comunității clujene de a ajuta și mai ales avem încredere în parteneriatul pe care l-am încheiat cu voi.

În întâlnirile noastre sau pe grupurile comunităților am discutat deja multe dintre aceste aspecte. Suntem la un telefon sau la un mesaj distanță oricând mai aveți întrebări și păstrăm deschise toate modalitățile de comunicare cu care v-am obișnuit și până acum.

Cu drag și cu încredere,
Iulia Silaghi
coordonator comunități ACASĂ