AJUTĂ FAMILII FĂRĂ ADĂPOST SĂ AJUNGĂ

În România de azi, mii de familii trăiesc în adăposturi improprii, care le pun în pericol sănătatea. Fără apă curentă, canalizare sau căldură. Ca antreprenor, ne poți ajuta să construim un viitor pentru ei, cu o sponsorizare pe care o recuperezi 100% din impozitul pe venit.
Semnează un contract de sponsorizare

Estimează impozitul pe venit datorat statului pentru trimestrul în curs și semnează un contract de sponsorizare pentru 20% din acea sumă cu asociația PRIMA DATĂ ACASĂ. Dacă cifra de afaceri va fi mai mică decât ai estimat, nicio problemă: sponsorizarea se reportează și mai ai alte 28 de trimestre la dispoziție pentru a primi deducerea!

Completează contractul de mai jos cu datele companiei și trimite-l prin email la adresa echipa@asociatiaacasa.ro:

Declară sponsorizarea

Amintește-le colegilor de la contabilitate să treacă toate sponsorizările în Declarația 100, pe care orice antreprenor trebuie să o depună trimestrial la Finanțe, pentru a-ți deduce suma oferită nouă din impozitul plătit către statul român.

La finalul anului, declară toată sponsorizările făcute în Declarația 107. E simplu!

Ajutăm oameni muncitori să își construiască viitorul.

„Fostul soț nu a vrut să mă ajute, așa că am mers singură pe șantierul unde construiește asociația Acasă. Am cunoscut oameni cum rar întâlnești azi: pentru prima dată, am avut senzația că sunt într-o familie unde toată lumea are același scop.

Resurse utile

Descarcă un scurt ghid A4, ușor de trimis pe mail
Distribuie această pagină și ajută-ne să ne găsim susținători!
Vrei să ajuți „pe persoană fizică”? O poți face cu cardul, securizat, într-un minut.

De ce asociația Acasă?

De 19 ani, asociația non-profit PRIMA DATĂ ACASĂ construiește case simple, dar accesibile, pentru familii muncitoare cu venituri mici, care locuiesc fără utilități de bază sau în condiții precare, precum Floredana Matei. Beneficiarii noștri lucrează la construcția propriilor locuințe, alături de voluntari, și lucrează pentru a ajuta alte familii, aflate într-o situație similară. Contribuim activ la crearea unei comunități în care fiecare persoană are o locuință decentă.

Raportăm transparent și la timp către susținătorii noștri și suntem auditați în fiecare an pentru a asigura corectitudinea folosirii fondurilor. În plus, asociația este coordonată de către un Board format exclusiv din voluntari.

AndreiAronet
Andrei Aroneț
director de programe
Unde vor merge banii mei?

Voluntarii, angajații și familiile asistate de asociația PRIMA DATĂ ACASĂ lucrează împreună pentru a construi o lume în care fiecare familie și fiecare om are o locuință decentă, simplă, dar care să nu fie o povară financiară.

În 2022, vom continua să lucrăm pentru a construi cea mai mare comunitate de locuire socială din Transilvania: proiectul Britta Sofia. În această comunitate, 18 familii au primit cheile primei case decente pe care au avut-o vreodată, după o viață petrecută în spații supra-aglomerate sau fără utilități de bază.

Voluntarii ACASĂ vor să continue construcțiile!