Wörwag Pharma România pe șantierul din Jucu

În perioada 3 – 5 iunie, şantierul Habitat for Humanity Cluj de la Jucu a găzduit echipa Wörwag Pharma România, cu implicarea celui mai mare grup de voluntari pe care i-am avut în ultimii şapte ani pe şantierele noastre. Peste 90 de voluntari sosiţi la Cluj din toate colţurile României şi din Republica Moldova şi-au unit forţele să avanseze lucrările la cele 16 case de la Jucu.

Entuziasmul echipei Wörwag Pharma România a fost alimentat de dorinţa de a ajuta familiile în dificultate, pentru a avea o locuinţă simplă decentă şi accesibilă. Printre aceste familii se află şi familia Pădure, al cărei tată are deficienţe de vedere. Datorită participării voluntare a echipei Worwag pe şantier în aceste 3 zile, familia Pădure este mai aproape de a-și îndeplini visul: o casă a lor!

Deşi perioada a fost una extrem de călduroasă, echipa Wörwag Pharma România a muncit din greu, a făcut progrese semnificative şi, respectând planificarea iniţială, a reuşit ca la final să dea o imagine nouă şantierului de la Jucu. Credem că experienţa avută aici a depăşit cu mult aşteptările unui teambuilding standard.

„Filosofia noastră este clădită pe principiul «getting closer, helping better». Mai precis, credem că pentru a putea fi de cât mai mare ajutor, trebuie să fim cât mai aproape de cei care au nevoie de ajutorul nostru. Iar asta este exact ceea ce vrem să reușim prin implicarea în proiect: să-i ajutăm pe Marian, Diana și pe băiețelul lor, Luca, să-și clădească, la propriu, visul! Să aibă un cămin, o locuința numai a lor! Compania Wörwag Pharma este clădită pe principii care vizează inovarea și cercetarea, dar în același timp ne dorim să realizăm și să ne implicăm în cât mai multe proiecte de responsabilitate socială și care au în centru ajutorarea semenilor.

Wörwag Pharma România este o companie responsabilă și este acum, aici, prezentă să ajute”, a declarat Dr. Norina Gâvan, General Manager Wörwag Pharma GmbH&Co.KG România.

Am văzut în aceste zile cum o echipă sudată poate în permanenţă să îşi propună obiective măreţe. Finalul perioadei petrecute pe şantierul din Jucu a fost marcat de un concert de muzică clasică şi mult umor, o premieră pentru şantierele Habitat for Humanity. Astfel s-a scris una dintre cele mai eficiente şi spectaculoase pagini de istorie a şantierului de la Jucu.

Întreaga echipă Habitat for Humanity Cluj împreună cu familiile beneficiare vă mulţumește pentru toată implicarea şi dedicarea voastră şi vă aşteptăm cu drag şi în anii viitori!

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment