str. Năsăud nr. 22 sc. A ap. 7, Cluj-Napoca, Romania

Patru familii au devenit azi proprietare – pentru prima dată în viață

Patru familii-partener ACASĂ din comunitatea Britta Sofia, comuna Jucu, au semnat azi actele prin care devin, pentru prima dată în viață, proprietare ale unei locuințe decente
PRIMA DATĂ ACASĂ
patru familii au devenit proprietare

Pentru 4 dintre familiile-partener ACASĂ, ziua de 11 decembrie va rămâne o zi specială în istoria familiei: este ziua în care au devenit proprietarele unei locuințe decente, pentru prima dată în viață!

Familiile-partenere ACASĂ lucrează la construcția propriei locuințe și la alte case din comunitate, iar costul casei este achitat în rate fără dobânzi sau profit timp de până la 20 de ani. Sunt oameni muncitori, care au avut nevoie doar de o mână de ajutor dezinteresată pentru a-și schimba situația – pentru totdeauna.

Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ le mulțumește tuturor celor care au donat în 2020 pentru a ne ajuta să continuăm construcțiile în comunitatea Britta Sofia din Jucu, unde în prezent ridicăm alte două locuințe, pregătite pentru a primi două familii în nevoie anul viitor!

…Sunt case frumoase, care asigură tot confortul de care are nevoie o familie pentru a locui în condiții civilizate. Beneficiază de toate utilitățile.

Ultimele știri din comunitatea
Britta Sofia

O echipă de 25 de voluntari, colegi în compania EMERSON din Cluj-Napoca, au dat sâmbătă o mână de ajutor la…

3

Partenerul a cărui contribuție a fost esențială pentru a putea începe construcția comunității Britta Sofia de la Jucu, compania Ecolor,…

3
0
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.