Bun-venit pe strada viselor împlinite

În 2008, am avut bucuria de a inaugura cea mai mare comunitate din Cluj la acea oră: comunitatea Nădăşel, care reuneşte 113 persoane ce împărtăşesc aceeaşi poveste: nevoia unei locuinţe decente. Construcţia comunităţii a început în 2006, iar în 2008, prin două proiecte de construcţii-fulger și sprijinul a sute de voluntari, am ridicat din temelii ultimele 11 locuinţe şi am inaugurat comunitatea!

Localizare:

strada Nădășel, Cluj-Napoca

Tip de construcție:

Case înșiruite

Familii Acasă:

Data dedicării:

DETALII

Terenul a fost concesionat de primăria municipiului Cluj-Napoca

Locuințe: 32, în mai multe corpuri de clădiri înșiruite, cu câte 4 apartamente fiecare.

Casele înșiruite de pe strada Nădășel au stabilit un nou record în privința numărului de locuințe construite într-un singur an!

Recordul a fost posibil datorită evenimentelor de construcție accelerată, realizate alături de companiile partenere și a sute de voluntari! Am organizat 6 proiecte de construcţii-fulger, am găzduit 30 de echipe de voluntari internaţionali (peste 600 de persoane) și 10 echipe de voluntari locali, trei ediţii ale evenimentului „Jurnaliştii clujeni construiesc” şi am investit resurse financiare de aproximativ 1.640.000 de lei.

Rezultatul unui astfel de efort nu este doar crearea unui „nou cartier de locuinţe”, ci a unei adevărate comunităţi, ai cărei membri, ajutându-se unii pe alţii, învaţă să se ajute pe sine!

Localizarea comunității Nădășel