Sanex se alătură cauzei locuirii decente

Angajații Sanex sprijină construcția comunității Habitat for Humanity Cluj din Jucu printr-o acțiune de voluntariat întreprinsă marți, 19 aprilie, unde asociația construiește 16 locuințe pentru familii care trăiesc în condiții inadecvate. Compania a mai contribuit la proiectul asociației printr-o donație de 500 mp de plăci ceramice (faianță și gresie) și adeziv.

Echipa de voluntari a ajutat la montarea faianței și a gresiei donate în bucătăriile și băile locuințelor Habitat. Astfel, angajații Sanex, care sunt implicați în procesul de producție și vânzare al produselor Cesarom, au putut să vadă cum munca depusa in fabrică isi gaseste finalitatea in personalizarea, ambientarea locuințelor familiilor partenere Habitat.

„Ne bucurăm de fiecare dată când o companie locală se alătură cauzei locuirii decente din Cluj. Angajații Sanex au dat dovadă de foarte multă atenție și dedicare pentru proiectele noastre șile mulțumim din suflet. Credem că această acțiune este doar începutul unei frumoase colaborări care va veni în folosul întregii comunități clujene,” declară Genoveva Ghiuri, Manager dezvoltare resurse Habitat for Humanity Cluj.

„Implicarea noastră în proiectele Habitat for Humanity Cluj este doar unul din pașii pe care i-am făcut pentru a ne apropia de comunitatea locală, în contextul unor investiții importante în ecologizarea și eficientizarea liniilor de producție. Ne bucurăm să vedem că produsele noastre pot oferi un trai decent pentru familiile care locuiesc în condiții improprii”, declară Sergiu Apolzan, Director de Vânzări şi Marketing, Sanex.

Compania este parteneră în proiectul Habitat for Humanity Cluj din Jucu, prin care asociația construiește 16 locuințe pe un teren primit in concesiune de la autoritățile locale. Locuințele, care se adresează familiilor aflate în nevoie urgentă de o locuință decentă, sunt ridicate cu sprijinul voluntarilor locali.

voluntar-Habitat-Cluj-montand-faianta