str. Năsăud nr. 22 sc. A ap. 7, Cluj-Napoca, Romania

Un ajutor generos pentru extinderea școlii Waldorf

Proiectul prin care fundația „Educație pentru Libertate” și asociația PRIMA DATĂ ACASĂ urmăresc extinderea școlii de stat Waldorf din Cluj-Napoca a primit o generoasă donație din partea Freunde Der Erziehungskunst Rudolf Steiners-Waldorf.

 

Organizația, al cărei nume înseamnă „Prietenii educației Waldorf”, a donat suma de 5.000 de euro și a acceptat să ofere cu titlu de împrumut alți 10.000 de euro necesari în desfășurarea proiectului. Acest lucru, alături de donațiile primite de la donatorii individuali prin cont sau Paypal, înseamnă că proiectul este aproape de a fi finanțat!

Pe partea de execuție, am demarat de la începutul verii activitatea pentru obținerea permiselor necesare. În acest moment, întocmim Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru parcela noastră, în vederea obținerii autorizației de construcție de la Primăria Municipiului Cluj-Napoca, un pas necesar și obligatoriu pentru ca lucrările de amenajare a terenului să poată începe.

Donații pentru extinderea școlii de stat Waldorf din Cluj-Napoca se pot face în contul de mai jos sau online, cu cardul, prin intermediul Paypal.

Fundația Educație pentru Libertate
RO56BTRLRONCRT00S4254102
0
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.