Prietenii de peste ocean – Habitat for Humanity Omaha

Am cunoscut o parte din echipa Habitat for Humanity Omaha în 2013, când împreună cu alți cunoscuți și prieteni din Omaha, Nebraska, au fost prima echipă internațională pe care am găzduit-o în acel an, la Chinteni. Au trecut doi ani și dacă atunci ne-au lăsat o impresie bună, azi credem că au fost una din cele mai prietenoase și entuziaste echipe pe care le-am găzduit vreodată.

De atunci, au găzduit un voluntar de-al nostru, pe Daniel Naste, la ei în Omaha, unde a trăit o adevărată experiență americană și a construit pe șantierele Habitat de acolo. Mai important, prietenii noștri de la Habitat Omaha au devenit susținători de departe al proiectului de la Jucu, prin donații periodice. Filialele Habitat for Humanity de peste tot din lume au o tradiție, care azi e inclusă și în politicile noastre interne: pot face donații către filiale tinere, către filiale care implementează proiecte mari pentru a le susține. Donațiile Habitat for Humanity Omaha ne-au ajutat să acoperim costurile a 10 acoperișuri în comunitatea de la Jucu. Susținerea lor va pune – la propriu – un acoperiș deasupra capului pentru 10 familii partenere. Și pentru asta le mulțumim din tot sufletul.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]