Vată cât vezi cu ochii!

Mai avem o zi de Cluj Build, iar asta se vede deja și în lucrările pe care le facem, și în munca voluntarilor. Ne-a plouat azi, dar echipa SDL a continuat să lucreze cu înverșunare și să pună vată minerală cât vezi cu ochii în viitoarea căsuță Habitat for Humanity Cluj. Pe tavan, pe pereții exteriori, oriunde te uitai, era întinsă vată minerală, peste care puneau folie să o acopere. Ne pregătim pentru ultima parte a lucrărilor mari care au rămas de făcut, și anume instalarea plăcilor de rigips.

CRI_3619Cătălina, angajată SDL, ne-a povestit cum e mândră de felul în care s-a cățărat azi pentru a pune vata minerală și pe tavan. „E foarte distractiv pe șantier, mai ales dacă ești în echipă cu colegi sau prieteni, o recomand. E frumos și să fii aici, în natură. Mă motivează să fiu voluntar faptul că îi pot ajuta pe cei din jurul meu și să fiu utilă.”

Adevărul e că în această săptămână am avut parte de niște voluntari cât de poate de utili. Au fost voioși și pricepuți și au înțeles repede ce au de făcut, așa că am urmărit cum au ridicat o casă împreună. Noi nu prea știm multe alte experiențe care să îți dea un sentiment mai bun de „am fost util” și „am fost de ajutor”. Voi ce ziceți?