Vești de Acasă
ABONEAZĂ-TE LA FAPTE BUNE

De peste 20 de ani, asociația PRIMA DATĂ ACASĂ a ajutat sute de familii să își schimbe radical condițiile de locuit, prin construcția a peste 100 de locuințe noi și alte câteva sute de proiecte de renovări și proiecte de eficiență energetică.

Din 2021, ne folosim experiența în construcții eficiente, la costuri mici, pentru a renova cabinetele medicale din mediul rural, prin programul „Ducem sănătate la sate”, lansat în cadrul concursului caritabil Walking Month.

Îți mulțumim că vrei să susții munca noastră pentru familii cu venituri mici! Poți dona online cu cardul, în deplină siguranță, cu o contribuție unică sau un „abonament”: o donație recurentă care ne va susține lună de lună, oferindu-ne stabilitatea și sprijinul necesar unui program ambițios, care urmărește să ofere fiecărei familii un adăpost decent.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris

Beneficiarii noștri sunt familii muncitoare, dar cu venituri foarte mici, care nu își permit să acceseze alte soluții pentru locuire. Familiile noastre partener au locuri de muncă și, suplimentar, lucrează la construcția propriei case și la alte locuințe ridicate simultan în comunitate. Altfel spus, îi ajutăm să iasă dintr-o situație dificilă prin forțe proprii, într-un sistem care respectă demnitatea umană și în care ajutorul oferit de comunitate se îmbină cu propria responsabilitate.

N

e place să dăm raportul și am fi bucuroși să te ținem la curent cu noutățile din munca noastră în folosul familiilor fără adăpost! Abonează-te la „Vești de ACASĂ”, newsletterul nostru prietenos în care vei descoperi ultimele oportunități de voluntariat, proiecte pe care le poți susține dar și cum folosim resursele ce deja ne-au fost încredințate pentru a îmbunătăți viața a mii de oameni prin programele de construcție rezidențială și programul de renovare a spațiilor medicale.