Ajută 10.000 de oameni să aibă acces la servicii medicale

În satele din jurul Clujului, există cabinete medicale  care se încălzesc cu sobe cu lemne, unde e prezentă igrasia sau instalațiile electrice sunt cel puțin depășite. Ajută-ne să le renovăm și să ajutăm medicii de familie să ofere servicii  tot mai bune, inclusiv vaccinuri, în condiții civilizate!

Soluția? Participă la Walking Month, concursul caritabil prin care strângem fonduri pentru renovarea cabinetelor medicale de la țară. E pur și simplu un concurs de mers pe jos: din 13 septembrie în 12 octombrie, vei încerca să faci pași cât de mulți, mergând pe jos în timpul activităților tale zilnice, în echipe de 4 persoane, alături de prieteni sau colegi. Lasă mașina acasă, urcă pe scări în loc să iei liftul și pornește în plimbare cu familia prin parc: sunt tot atâtea posibilități de a fi mai în formă!

Oamenii care locuiesc la țară sunt adesea consultați de medici în spații improprii. Spre exemplu, în satul Gheorgheni, pardoseala este crăpată, ceea ce înseamnă că spațiul nu poate fi niciodată dezinfectat perfect, iar în pereți se infiltrează apa, un proces care trebuie oprit rapid pentru a preveni degradarea întregii clădiri.

Pentru mai multe informații despre cum te poți înscrie în concursul caritabil prin care ne vei ajuta să renovăm aceste spații, intră în perioada înscrierilor (până în 13 septembrie) pe site-ul Walking Month.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment