Am depus raportul pe 2018!

Toți membrii asociației PRIMA DATĂ ACASĂ se întâlnesc odată la 12 luni pentru a aproba Raportul Anual pentru anul precedent. Sună plictisitor? 🙂

Pentru noi, acest prilej este unul de reîntâlnire între voluntari și echipa executivă, între membrii Adunării Generale care nu au avut ocazia de a se vedea în cursul acțiunilor de voluntariat și de împărtășire a ideilor care ne pot ajuta să mergem înainte spre o lume în care fiecare om are o locuință care să îl protejeze cu adevărat.

Raportul Anual este un document foarte important pentru organizație, pentru că rezumă rezultatele anului precedent. Îl considerăm un instrument esențial pentru transparența în raport cu donatorii noștri, fie ei oameni sau persoane juridice, pentru că prin intermediul său arătăm modul de cheltuire responsabilă a resurselor ce ne-au oferit încredințate. Munca începe de la întocmirea bilanțului contabil, care este apoi reverificat de un cenzor extern, înainte de a fi inclus în Raportul Anual alături de descrierea activităților și programelor din anul încheiat.

Adunarea Generală din 20 aprilie 2019 a aprobat Raportul Anual pe 2018, care va fi publicat pe site, în format electronic, alături de toate documentele similare din arhiva noastră.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment