„Cine iubește, construiește”: Dragobete pe șantierul ACASĂ

Din iubire de oameni: de Dragobete, voluntarii ACASĂ au venit cu partenerii de viață pe șantierul nostru non-profit și au ajutat familiile fără un adăpost decent. Cu ajutorul lor, și datorită existenței atelierului C.O.R.E., sezonul de construcții a început cu luni întregi mai rapid decât în alți ani!

Pentru a marca ziua de Dragobete, i-am invitat pe voluntari alături de partenerii de viață, sub titlul „Cine iubește, construiește!”. A fost un prilej ca, individual, în cuplu sau alături de prieteni, voluntarii să își arate din nou iubirea față de oameni, ajutând dezinteresat la îmbunătățirea condițiilor de trai pentru familiile ce nu au avut niciodată casa lor.

Alături de voluntarii ACASĂ, au participat la acțiunea noastră de Dragobete și opt colegi din compania ALSTOM, partener principal în construcția comunității.

Fiecare zi de voluntariat pe șantier începe dimineața la ora 9 cu instructajul de securitate în muncă și îmbrăcarea echipamentului de protecție. Apoi, voluntarii au lucrat pe

Voluntarii din 24 februarie ne-au ajutat să finalizăm lucrări de amenajare exterioară a atelierului comunitar CORE, ridicat anul trecut prin proiectul CORE, și să încheiem izolația termică a acoperișului acestuia.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment