De 20 de ani lucrăm pentru un viitor ACASĂ

Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ sărbătorește astăzi, 13 mai 2019, aniversarea a 20 de ani de la fondarea oficială.

Sunt 20 de ani de când, într-o zi ploioasă, un grup de voluntari s-a întâlnit pentru a semna câteva foi de hârtie. Acele documente stau la baza unei organizații care, de atunci, a construit sute de locuințe simple, pentru oameni muncitori; a ajutat prin intervenții mii de oameni să trăiască în condiții mai bune în spații deja existente; s-a implicat pentru a construi nu doar case, ci și comunități, fiind alături de familiile-partener pe drumul acestora spre o viață mai bună și obișnuindu-le cu noile responsabilități ale statutului de proprietar.

Îți mulțumim pentru că ne citești și ne urmărești aici! Pentru că astăzi sărbătorim, am publicat mesajul președintelui ACASĂ – un voluntar care, la rândul lui, este în organizație încă din primii ani – precum și o secțiune specială despre Anii de pionierat ACASĂ.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment