Fă un cadou din suflet: donația dedicată unui om drag

Orice ai alege între Valentine’s și Dragobete, pentru o zi de naștere sau aniversare care urmează, o donație dedicată este singurul cadou care arată că iubirea ta schimbă lumea în bine. Oamenii dragi ție se vor bucura să audă că, în numele lor, ai făcut o faptă bună pentru familiile care nu au încă un „cuib” al lor: familiile-partener care, alături de PRIMA DATĂ ACASĂ, își construiesc prima locuință decentă pe care au avut-o vreodată.

Persoana pe care o iubești va primi de la noi o felicitare virtuală, din modelele disponibile aici, și mesajul tău personal. Adăugăm și noi câteva cuvinte, pentru a-i spune că iubirea voastră schimbă lumea în bine 🙂

Cum fac o donație dedicată

PASUL 1

Ne scrii numele și emailul persoanei în numele căreia vrei să donezi

PASUL 2

Alegi unul din modelele disponibile de felicitări virtuale (opțional, poți scrie și un mesaj personal pentru persoana căreia îi dedici donația!)

PASUL 3

Alegi suma pe care vrei să o donezi și introduci datele tale, ca la donațiile obișnuite.

Imediat ce donația este confirmată, tu vei primi un email de confirmare, iar persoana în numele căreia ai donat va primi un email cu felicitarea aleasă de tine și mesajul tău. Totul se rezolvă în deplină siguranță, online și rapid. Introducerea funcției de donații dedicate a fost posibilă datorită investiției în platforma online de fundraising a asociației, în curs de dezvoltare prin intermediul proiectului CORE.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment