Fapte bune, la îndemână: bun-venit pe noul site ACASĂ!

De azi, poți lua „faptele bune” cu tine oriunde ai merge. Un program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin intermediul Active Citizens Fund România, a permis asociației să investească în propria prezență online, pentru prima dată în ultimii 10 ani, ca prim pas pentru dezvoltare unei platforme unice de fundraising pentru construcția de locuințe accesibile.

Deschide acest site cu browser-ul Chrome, pe laptop sau telefonul mobil, și vei vedea că îl poți instala direct ca o aplicație, care îți va rămâne la îndemână și atunci când nu ești conectat la internet. Chiar dacă nu folosești Chrome, la fiecare vizită pe care ne-o faci vei avea un site de două ori mai rapid, ușor de parcurs și sigur de folosit.

Pentru a instala site-ul ACASĂ ca aplicație:

  1. DESKTOP:
    Alege din bara de adresă butonul „Install”
  2. TELEFON MOBIL:
    Apasă pe pop-up-ul care se deschide automat în partea de jos a ecranului

Funcția „Install” este disponibilă doar prin intermediul Google Chrome sau a browserelor derivate din acesta.

Un program de construcții non-profit este o imensă investiție în comunitate, care la rândul ei are nevoie de o susținere pe măsură. Pentru a putea ajuta mai multe familii, lucrăm la un nou sistem de donații online care să le ofere donatorilor siguranță deplină, o experiență plăcută, transparență asupra modului în care cheltuim banii, control de la A la Z asupra propriilor contribuții.

Andrei Aroneț, director de programe, PRIMA DATĂ ACASĂ

Dacă alegi să devii donator recurent și să ajuți lunar familiile asistate de PRIMA DATĂ ACASĂ, site-ul îți va oferi din prima clipă control asupra donației tale – o poți modifica sau anula în orice moment, din câteva clickuri, din contul tău de donator. De acum, nu mai e nevoie să dai telefoane: totul se rezolvă online, sigur și rapid. În plus, pe baza adresei de email, vei avea acces la contul tău de donator, în care poți vedea istoricul donațiilor și suma cu care ai contribuit.

Următorul pas: dezvoltarea funcțiilor avansate dedicate donatorilor, care vor putea vedea direct cum sunt utilizate fondurile încredințate, care este statusul lucrărilor și se vor putea înscrie ca voluntari în cazul în care doresc să crească implicarea lor în ajutorarea familiilor. De asemenea, lucrăm la integrarea vechii baze de date cu platforma nouă, astfel încât și donatorii existenți să poată vedea contribuțiile mai vechi, făcute înainte de implementarea platformei.

Platforma de donații este una din cele 3 componente ale proiectului „CORE – Consolidare online a resurselor prin engagement”, alături de un atelier meșteșugăresc / centru comunitar și activități de voluntariat.

Portalul de donații integrat în site-ul asociației PRIMA DATĂ ACASĂ a fost realizat prin intermediul proiectului „CORE – Consolidare online a resurselor prin engagement”. Proiectul se derulează cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

Leave a Comment