Ferestre spre viitor, deschise de o întreprindere socială

PRIMA DATĂ ACASĂ și întreprinderea socială Tech Team Pro își unesc forțele într-o acțiune de strângere de fonduri pentru famiilile fără locuință deservite prin programul asociației.

Andrei Bota,
Tech Team Pro

Ca întreprindere socială, oamenii și comunitatea din care facem parte sunt pe primul loc pentru noi. În 2022, oferim ocazia clienților noștri să contribuie la proiectul social al ACASĂ, iar pentru cei ce aleg să se implice, noi vom dubla contribuția lor, pentru a ajuta noi familii care nu au avut niciodată o casă decentă să își petreacă restul vieții în siguranță, în căldură și în lumină”, spune Andrei Bota, antreprenorul care a fondat Tech Team Pro.

Clienții care aleg Tech Team Pro vor avea opțiunea de a direcționa 2% din valoarea lucrării către proiectul de construcție non-profit al asociației PRIMA DATĂ ACASĂ. Chiar dacă se află la început de drum, compania va dubla această contribuție din resurse proprii.

Parteneriatul dintre asociația PRIMA DATĂ ACASĂ și Tech Team Pro a început în 2021, când compania a oferit servicii gratuite de transport și de montaj pentru feroneria celui de-al zecelea duplex ridicat în comunitatea Britta Sofia, comuna Jucu.

Despre parteneri

Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ construiește, din 1999, în regim non-profit, locuințe accesibile pentru familii muncitoare, dar cu venituri mici, care nu au avut niciodată o locuință proprie și care trăiesc în condiții inumane, care le pun în pericol sănătatea și siguranța. Asociația a construit în județul Cluj 7 comunități, a renovat sute de alte spații de locuit și desfășoară un program de renovare a cabinetelor medicale din mediul rural, cu peste 10.000 de beneficiari în ultimii doi ani.

Tech Team Pro oferă servicii profesionale de montaj pentru elemente din lemn, PVC și aluminiu​ precum geamurile, ușile interioare sau exterioare, sistemele culisante sau ușile de garaj. Tech Team Pro oferă consiliere în alegerea celor mai bune soluții pentru fiecare situație, de la specialiști cu experiență și pasiune, precum și un montaj rapid și eficient.

ASOCIAȚIA PRIMA DATĂ ACASĂ

Construim un viitor mai bun pentru comunitate, printr-un program de locuire socială non-profit destinat familiilor cu venituri foarte mici și prin proiecte de intervenții constructive în sănătate și educație.

1 thought on “Ferestre spre viitor, deschise de o întreprindere socială”

Leave a Comment